Neden Şile


Neden Şile sorusuna gelince ülkemizde bir çok tatil yöresi vardır bunların arasından Şile'yi ayıracak olan ne derseniz.Bu yazımızı okuyun.

Şile Marmara'nın eşsiz güzelliklerini yansıtan büyüleyici bir bölgedir.Bölgenin İstanbul gibi metropol ve aynı zamanda bir kültür abidesi olan şehre yakın olması burayı etkili kılar.Bölgede bir çok güzellik vardır bu güzellikler sayılarak bitmez.
Bölgede oldukça güzel bir deniz bunun yanında güzel plajlar ve güzel bir tarih bulunmaktadır.Şile neredeyse tarihin her safhasında insanlara ev sahipliği yapmıştır.insanlarda bölgeye bazı yapılar kurmuştur bu yapılar ise günümüzde turist severlerin ilgi odağı konumundadIR.

Ülkemizde hem ulaşımı bu kadar kolay hemde İstanbul gibi bir metropol kente yakın olan başka turizm bölgesi bulamazsınız.Bölgeye sadece İstanbul'dan her yıl binlerce kişi gitmektedir.Bu kişilerde oldukça memnun kalmaktadır.

Şile'de tarih ve denizi aynı anda bulabileceğinizden bahsettik bu oldukça önemlidir.Hem denize girerek serinleyip hemde kültür değerlerini görerek kültürünüzü arttırmanız sizin için önemlidir.

Bu yüzden size sadece tatil değil tatilden daha ötesinide verebilir.

0 yorum:

Leave a Comment

Back to Home Back to Top Şile Tatil. Theme ligneous