Şile Turizm


Şile'de turizm oldukça gelişmiştir.Bölgenin İStanbul gibi metropol bir kente bu kadar yakın olması bölgenin değerini dahada artırmıştır.İstanbul'un çevresinde tatil yapacak fazla bögle yoktur.Şile bu yüzden İstanbul ve çevresinin gözdesidir.Tabiki Şile'nin eşsiz güzelliğininde hakkını vermeliyiz.Bölgenin güzel denizi ve tarih kokan havası tatil severleri oldukça etkilemektedir.

Şile'de turizm iki yönlüdür.Birincisi deniz ikincisi ise tarih turizminidir.Denizin güzelliği ile bölgeye bir çok kişi akın etmiştir.Sadece bu güzellik için bölgeye gelen insanlar bulunmaktadır.Denizi ve plajları oldukça güzel olan Şile'de tarih turizmide oldukça önemlidir.

Bölgedeki tarihi yerler ve tarihi eserler insanları gerçekten etkilemektedir.Geçmişten günümüze kadar tarihin her safhasında burasını yurt edinmiş insanların olması ve bu insanlrın bıraktıkları eserler gerçektende oldukça güzeldir.

Şile'de son yıllarda bölgeye yapılan yatırımlar oldukça artmıştır.Bu sayede konaklama ve eğlence hizmetleri oldukça gelişmiştir.
Bu yüzden Şile'de tatili kolayca yapabilirsiniz.
Tüm bunların yanında bölgeye ulaşımın kolaylaşması tüm tatil severler içni önemli bir avantajdır.

0 yorum:

Leave a Comment

Back to Home Back to Top Şile Tatil. Theme ligneous